BOW BOW
Sport Fysiotherapie Eindhoven Noord voor Eindhoven en omgeving Sport Fysiotherapie Eindhoven Noord voor Eindhoven en omgeving Sport Fysiotherapie Eindhoven Noord voor Eindhoven en omgeving

Petitie Taming Aviation aangeboden


Op deze website is al eerder aandacht gevraagd voor het initiatief Taming Aviation. Dat is een burgerinitiatief uit Oostenrijk, dat 140 organisaties rondom Europese luchthavens in 10 lidstaten verenigd heeft in een petitie aan het Europese parlement. Onlangs is deze petitie aangeboden aan het Europees Parlement, en wel aan mevrouw Cecilia Wikström, voorzitter van het Petition Commitee van dat parlement. Dat gebeurde op 18 november 2014. 


Bedoeling van de petitie is om “de luchtvaart te temmen” met eisen als geen nachtvluchten, geen heimelijke staatssteun, stillere vliegtuigen etc. Het Europees Parlement heeft hier een vinger in de pap.

De standpunten van het internationale burgerinitiatief, tevens de eisen in de petitie, zijn terug te vinden op http://www.tamingaviation.eu/.

Inmiddels is de petitie, met meer dan 140 handtekeningen eronder van omwonendenorganisaties uit 10 lidstaten van de Europese Unie, aangeboden aan het Europees Parlement, en wel aan mevrouw Cecilia Wikström, voorzitter van het Petition Commitee van dat parlement. Dat gebeurde op 18 november 2014.

 

 
 


Belangenvereniging Omwonenden Welschap
© copyright | Scipned Beheersysteem | Cogem Website-ontwerp