BOW BOW
Belangenvereniging Omwonenden Airport Eindhoven
Eindhovens Dagblad, 21 januari 2010, Tonny Peeters

Geen verkooppraatje over Airport aanhoren


Enkele politieke partijen uit de gemeente Eersel hebben totaal geen behoefte aan een informatiebijeenkomst over Eindhoven Airport van directeur Joost Meijs. Dat laten coalitiepartijen CDA, VWK/Eersel Anders en oppositiepartij Kernbeleid weten.

Alle partijen uit de Eerselse Raad zijn door Meijs uitgenodigd voor een bijeenkomst over alle ontwikkelingen rondom het Eindhovense vliegveld. "Wellicht zijn niet alle Raadsleden even goed op de hoogte van deze ontwikkelingen, en lijkt het de heer Meijs daarom goed via een bijeenkomst iedereen van de juiste, feitelijke infromatie te voorzien", schrijft een woordvoerder van de Airport-directeur, 

Onder meer Kernbeleid past voor deze kans om met Meijs van gedachte te wisselen. "Wij zijn nog niet vergeten dat de gemeente Eersel niet welkom was aan de Alderstafel over de overheveling van 35.000 vluchten vanuit Schiphol. Eindhoven Airport heeft zich toen niet ingezet voor deelname van de zogenaamde kleine gemeenten, bang dat er te veel tegenstanders zouden zitten."

 
 


Belangenvereniging Omwonenden Welschap
© copyright | Scipned Beheersysteem | Cogem Website-ontwerp